Gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download. Gru na supertajnom zadatku (Despicable Me 2, 2013)

Gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download Rating: 8,1/10 228 reviews

Gru na supertajnom zadatku

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Putem će otkriti svu vrijednost djetinjstva i na kraju spoznati da je ljudski odnos ono najvrjednije a da se jedino srcem može spoznati esencija života. U taj ga je svijet davno uputio Mali princ. Meni je recimo bolji o prvog dijela, ali sad kad vas čitam vjerojatno zbog Miniona! Sve se promijeni dolaskom ekscentričnog ali dobroćudnog susjeda, Avijatičara. Za ovo su najzaslužniji nestašni Malci Minioni , Gruovi pomoćnici nalik žutim pilulama s jednim ili dva oka, čije konstantno međusobno prepucavanje odnosi dobar dio minutaže. To je mjesto gdje upoznaje bijelog vuka, smiješno maleno ružičasto stvorenje i još mnogo novih prijatelja koji mu pomažu u oslobođenju njegovog sela od bijesnih hijena. Naravno, sve to traje do trenutka dok ne susretne tri male djevojčice bez roditelja koje u njemu vide ono što nitko to sada nije mogao niti zamisliti: potencijalnog tatu.


Next

Gru na supertajnom zadatku

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Hana Hegedušić također je jako dobro posudila glas agentici Lucy u izvornom tumačenju komičarke Kristen Wiig. Glavni lik priče je Viking tinejdžer Štucko, koji živi na otoku Berku, gdje je borba sa zmajevima svakodnevna pojava. Ovoga puta herojima probleme zadava tajanstveni novi zlikovac, Eduardo, i jedini koji ga može zaustaviti je Gru. Ovo je priča o proširenju te obitelji. On i buntovni tinejdžer Stuart te simpatični Bob krenut će u svijet u potrazi za novim zlim gospodarom. Pomislili smo kako bi bilo zabavno iskoristiti poznati predložak kao temelj scenarija za naš najnoviji projekt.

Next

kako je gru postao dobar hr ~ CRTIĆI HR

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Uostalom, samo najveći svjetski i bivši zločinac može uloviti nekoga tko se bori svim silama kako bi zauzeo njegovo mjesto. Kako je supernegativac usput spasio svijet poput superjunaka. Oni se bave globalnom špijunažom i poznati su kao Spika, Kompa, Rico i Pišta. Užitak je gledati sinergiju između nje i Grua iz udžbenika romantične komedije. Gru uživa u svemu što je opako pa tako sa svojim pravim arsenalom oružja koje uključuje mogućnost smanjenja zraka, zamrzavanja zraka i vozilo za zemlju i zrak — on uništava sve one koji mu se nađu na putu. Kao jednostanični organizmi koji su s vremenom evoluirali, Malci su oduvijek služili najgore gospodare. Glavni lik je mladi papagaj Tuesday, a Crusoeov dolazak mu je dokaz da postoji svijet izvan otoka i napravit će sve moguće kako bi se sprijateljio s čudnim došljakom u nadi da će ga jednog dana povesti s otoka.

Next

Gru na supertajnom zadatku Despicable Me 2 2013

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Pomislili smo kako je neobično da ta priča nikad nije zaživjela kao animirani film i svidjela nam se ideja pričanja priče iz perspektive životinja koje žive na tom otoku. Selo u kojem živi Saba je nekada bilo pod zaštitom kraljevskih bijelih vukova, a sada je lak plijen nemilosrdnih hijena. Saznajte tajne najvećih i najsmješnijih ptica na tajnom zadatku. Pokušavajući pobjeći od hijena Saba se nađe u čarobnom svijetu o kojem je ranije čuo samo priče. Nitko od susjeda nema pojma, ali upravo ispod te kuće nalazi se tajno skrovište… Skrovište u kojem upoznajemo Grua Rene Bitorajac koji zajedno sa svojim malim pomoćnicima upravo smišlja najopakiji plan u povijesti čovječanstva: ukrast će Mjesec. Međutim, dok se prilagođava obiteljskom životu u predgrađu, supertajna organizacija za borbu protiv zla na globalnoj razini odjednom se pojavljuje pred njegovim vratima. Treća vokalna sreća dopala je Benjamina Bratta.

Next

Dugometražni crtani filmovi

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Posebna je zanimljivost što je autor originalnih pjesama i glazbenih tema koje se mogu čuti u filmu dobitnik nagrade Grammy Pharrell Williams, dok skladbe ponovno potpisuje Heitor Pereira. Ovog puta odlazi na tajni zadatak u borbu protiv novog super zlikovca. Animirani hit 'Gru na supertajnom zadatku' u Cineplexx kinima možete pogledati od ovog četvrtka, 4. Evil zrcalili su se u animiranom liku Grua. Gru i njegova nova partnerica Lucy Hegedušić trebaju otkriti tko je odgovoran za spektakularni zločin i privesti ga pravdi.

Next

Gru na supertajnom zadatku (sinkronizirano)

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Ti će elitni agenti postati dio tajne organizacije The North Wind koju vodi šarmantni i zgodni Agent Tajni mogli bismo vam reći njegovo pravo ime, ali onda bismo vas morali,. Imaju tri dana da dođu do njega i spriječe ga kako bi ga zadržali i kako ne bi dobili groznog polubrata. Od ovoga četvrtka u Cineplexx kina stiže dugo-očekivani animirani film 'Gru na supertajnom zadatku'. Zli genije u njemu poželio je biti no. Gru, bivši super zlikovac, pridružuje se skupini heroja koji su zaduženi za zaštitu čovječanstva. Nefario, cijeli tim i njegov laboratorij.

Next

Gru na supertajnom zadatku (2013)

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Pojava agentice Lucy Wild promijenit će stvari. Moguće da su nastavak napravili baš s tom namjerom, što više Miniona kao priprema za samostalni film. Gru i njegova nova partnerica Lucy trebaju otkriti tko je odgovoran za spektakularni zločin i privesti ga pravdi. Disney-Pixarova Merida , ženska koja se borilačkim vještinama znade pobrinuti za sebe. Plus, pomoćnici Minioni umjesto Mini Me-ja. Iskusit će slavu, postati špijuni, pokušati osujetiti zle planove krakatog znanstvenika te se prejesti grickalica sa sirom kao nijedan pingvin dosad. Mladićev pametni i promišljeni smisao za humor ne sjeda baš najbolje njegovom plemenu i poglavici… koji je ujedno i njegov otac.

Next

Gru na supertajnom zadatku

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

To nas je dovelo do Chris Hubbellovog scenarija nadahnutog prvim bestselerom u povijesti zapadnjačke literature. Fantastični Rene Bitorajac još jednom kao Gru! Ova vizualno zapanjujuća animirana akcijska avantura donosi malo drugačiju verziju klasika Edgara Rice Burroughsa - Tarzan i njegov svijet suočiti će se s prijetnjom predsjednika velike kompanije koji je tu istu kompaniju preuzeo od Tarzanovh roditelja nakon njihove pogibije u avionskoj nesreći. Međutim, nakon što Štucko bude uključen u trening zmajeva s ostalim tinejdžerima, on vidi svoju šansu za dokazivanjem. No, kad odluči sve to napustiti - jer tako je najbolje za njegovu obitelj, kako se onda sad osjeća i što će sljedeće učiniti? Zajedno sa svojim vjernim asistentom, Dr. Gru Bitorajac je napustio život vrhunskog kriminala kako bi odgojio Maru Ana Biškić , Editu Melanie Pudić i Anju Ivett Biškić.


Next

Gru na supertajnom zadatku (sinkronizirano)

gru na supertajnom zadatku sinkronizirano na hrvatski download

Film je pun nepodopština, dobrog humora i dirljivih trenutaka — elemenata koji su franšizi donijeli toliku popularnost. U srcu događanja je Djevojčica koju majka polagano priprema za svijet odraslih. . Postavke kolačića možete podesiti u svojem internetskom pregledniku. Ove internetske stranice koriste kolačiće tzv. Daniel Defoeovim romanom Robinson Crusoe.

Next