Miladin sobic sve pesme download. Miladin Šobić

Miladin sobic sve pesme download Rating: 8,7/10 1479 reviews

Od druga do druga cover

miladin sobic sve pesme download

Kako je nestala nagrada za Zdenka Runjića. Zasuči rukave, dobro zagrizi Vidiš li da je ljubav u krizi Ruši se ljubav, sprat po sprat Sve ređe se čuje Da neko nekom želi biti brat Ruši se ljubav, zahladnjelo vrijeme Dobro za srce, doktori kažu Ionako ima probleme Zasuči rukave ne glumi budalu Prazan je tanjir na astalu Ne računaj na ljubav više nego na snove Gledaj kako cakle se cipele nove Cipele nove Jedino ako u mojoj si četi I dovoljno si blesav da ne mariš Ovo vrijeme što nam prijeti Jer ljubav je ljubav i živjeće dovijek Vjerujem kako će samo sa njom Čovjek biti čovjek Jer ljubav je, ljubav je Živjet će dovijek Vjerujem kako će samo sa njom Čovjek biti čovjek Zasuči rukave, dobro zagrizi Vidiš li da je ljubav u krizi Ne računaj na nju više nego na snove Gledaj kako cakle se cipele nove Jer ljubav je, ljubav je Živjet će dovijek Vjerujem kako će samo sa njom Čovjek biti čovjek Zasuči rukave ne glumi budalu Prazan je tanjir na astalu Ne računaj na ljubav više nego na snove Gledaj kako cakle se cipele nove Cipele nove Prodaše ljubav, prodaće i tebe Kad se neko popne da ne vidi Više ništa ispod sebe Ismijaše ljubav, ismijeće i tebe Kad se neko popne da ne vidi Više ništa ispod sebe Jer ljubav je, ljubav je Živjet će dovijek Vjerujem kako će samo sa njom Čovjek biti čovjek Zasuči rukave,dobro zagrizi Vidiš li da je ljubav u krizi Ne računaj na nju više nego na snove Gledaj kako cakle se cipele nove Jer ljubav je, ljubav je Živjet će dovijek Vjerujem kako će samo sa njom Čovjek biti čovjek Zasuči rukave ne glumi budalu Prazan je tanjir na astalu Ne računaj na ljubav više nego na snove Gledaj kako cakle se cipele nove Cipele nove. Miladina Šobića takođe sve češce prepoznajemo u vokalnoj pojavi Vanje Radovanovića, sina njegove pokojne sestre, njegovog sestrića koji živi i radi u Beogradu. Godinu dana kasnije, Šobić je imao drugi javni nastup. Sobic Miladin - Arrondissement Novine Transkripcija: NesoT G Sjedim sam na trotoaru G prebijenu miladin sobic stare novine adobe paru C D C G i citam mi novine G D C G citam neke mi novine. Što ti plamen iz obraza vije Mlada Jelo kad vrućina nije Haj na izvor osvježi se Jelo Umij lice i grlo bijelo Haj na izvor osvježi se Jelo Umij lice i grlo bijelo Što ti plamen iz obraza vije Mlada Jelo kad vrućina nije Hajde Jelo pravo kaži nani Đe su tvoji sa grla đerdani Hajde jelo pravo kaži nani Đe su tvoji sa grla đerdani Sinoć kad sam jorgovane brala Zape grana za niz od đerdana Ja se sagoh da kupim đerdana Al ne dade ruka od dragana Sinoć kad sam jorgovane brala Zape grana za niz od đerdana Ja se sagoh da kupim đerdana Al ne dade ruka od dragana. G Tu na uglu od ulice Bm derem jadne farmerice G D C G i citam ne novine G D C G citam neke voyage novine.

Next

Yugopapir: Miladin Šobić: Kako reći budućim generacijama ko smo mi bili (1982)

miladin sobic sve pesme download

Naše šale prazno zvuče Ne čuje se pjesma stara Uspomene boljeg juče Smiju se sa trotoara Teške glave lica blijeda Svak u sebi psuje Boga Sve nas skupa glupo gleda Sto cipela iz izloga Kad bi gradom prošla Keka Da se razvedrimo mi Kad bi gradom prošla Keka Ih ih iii. Kad klonem snagom Kad klonem snagom I kad me god nanese put Svratiću tebi Jer ja do tebi nemam kud Vidiš li gdje smo Vidiš li kud je poš'o svijet Ja, ja idem tamo Ja idem tamo ali da se vratim Da prihvatim godine A ti me čekaj, nek tvoja ljubav bude moj dom Svratiću tebi, jer ja do tebi nemam kud Vidiš li gdje sam, vodi me pjesma, ukleti trag U oku lađa, jedra od pruća, pred njima Važan, pred kormilom crni vrag Što i morskoj pjeni, suđeno je meni Samo jedan tren ću gledat sunca zrak Što i morskoj pjeni, suđeno je meni Jer već me dolje vuku, dubina i mrak Vidiš li gdje sam, vodi me pjesma, ukleti trag U oku lađa, jedra od pruća, pred njima Važan, pred kormilom crni vrag Što i morskoj pjeni, suđeno je meni Samo jedan tren ću gledat sunca zrak Što i morskoj pjeni, suđeno je meni Jer već me dolje vuku, dubina i mrak Kad klonem snagom I kad me god nanese put Svratiću tebi Jer ja do tebi nemam kud. Mada postoji jedno veliko ali - ne želi. Tiho cvile lipe mlade Svud po gradu kiša hara Na ulazu jedne zgrade Tužno stoji šest drugara Redom kruži flaša pića Svaka kap po kile mraka Na ulazu šest mladića A nigdje nema djevojaka Kad bi gradom prošla Keka Da se razvedrimo mi Kad bi gradom prosla Keka Ih ih iii. Iako autobiografske, pod lupom detaljnije analize, dolazi se do utiska da one predstavljaju ''sudbinu i istoriju'' svih nas.

Next

Miladin Šobić dobio nagradu za životno delo: Pogledajte kako danas izgleda legendarni muzičar!

miladin sobic sve pesme download

Međutim, postoji zvanična verzija koja je došla od izvora bliskim Miladinu Šobiću. Iz nekog razloga, svi se - uključujući potpisnika - stalno vajkamo i išćuđavamo nad činjenicom da se u ovoj dolini plača stalno valja radi nečega majati po ulicama, gombati se sa obesnom vlašću koja nije svaka ista, ali je svaka bahata na svoj način , šetati, pištati, protestvovati, galamiti, vređati mada, nema tih uvreda koje su uporedive s uvredom zvanom autoritarna vlast, tom suštinskom uvredom svake ljudskosti — i sve već prema pripadajućim protokolima. Ref: Am Zivot moj lumperaj Am jedva s'krajem vezem kraj C zivot moj lumperaj C Am jedva s'krajem vezem kraj F Am ja nisam kao svak Am ja ne sanjam kadilak C smuci mi se na to sve C D F uzmem citam novine. Koliko god susreti sa ljudima budu ovako lepi, ja ću uvek imati snage i uvek ću ostati ovakav. Sve Su Teže Moje Tuge Puste Ceste 24. Miladin Šobić Serbian Cyrillic: Миладин Шобић is a Montenegrin arrondissement and. Tutnji život pored mene Ne gleda četu luđaka Ruše se snovi, troše se žene Filmovi tuđi a moja traka Uvijek drugi mirni u zbrci Uvijek drugi sa srećom svježom A ja nemičan, u prljavoj trci Smijem se čestit nad praznom mrežom Al' ja imam sebe U sebi poštenog druga I volim što su tako čiste Moja sreća, moja tuga Četa luđaka, ne da se rijeci A batina tuče, bez kičme je bolje Ljuti se stoka al bodre me pretci Skupo je voće, građanstvo se kolje Juče u plavom autu prođe Djevojka moja maše mi satom Neko prokleto pseto srce mi glođe A neki čovjek, zove ga bratom Al' ja imam sebe, U sebi poštenog druga I volim što su tako čiste Moja sreća, moja tuga Tutnji život pored mene Ne gleda četu luđaka Ruše se snovi, troše se žene Filmovi tuđi a moja traka.


Next

Svaštara Muzika: Komentari o izvođaču

miladin sobic sve pesme download

Gwx zum Ne pdf voyage 10 details, amie si baseball pas voyage. Preuzeto sa jednog bloga: U Crnoj Gori nekolika puta sretoh mog starog prijatelja Miladina Sobica. Njegova sestra umire nakon teške bolesti raka. To sto si ti pisao to su bile pesme. Njegova muzika je i danas veoma popularna, iako se povukao sa scene kada je doživeo porodičnu tragediju.

Next

Najveća zagonetka balkanske estrade: Kult Miladina Šobića

miladin sobic sve pesme download

Bješe zima februarska Sitna kiša nestajaše Sve pritisnuo oblačina Za suncem more uzdisaše Iznajmljenja soba mala Grijalica i stalaža Dva kreveta sto i rešo Naša skromna ambalaža Ona negdje s kraja Bosne Ja tamo iz nekog grada Ovdje čvrsto vezali nas Šlag i topla čokolada Vezalo nas naše more Mali gradić Sutomore Prazne kuće puste plaže Dva galeba što nas traže Vezalo nas naše more Mali gradić Sutomore Razdvojila pruga duga Što sjeveru vodi s juga nas Iznajmljenja soba mala Grijalica i stalaža Dva kreveta sto i rešo Naša skromna ambalaža I ponekad poslije šetnje Skine kaput, ja ceradu Pa promrzli popijemo Šlag i toplu čokoladu Ona negdje s kraja Bosne Skine kaput, ja ceradu Pa promrzli popijemo Šlag i toplu čokoladu Vezalo nas naše more Mali gradić Sutomore Prazne kuće puste plaže Dva galeba što nas traže Vezalo nas naše more Mali gradič Sutomore Razdvojila pruga duga Što sjeveru vodi s juga nas. Između nastupa po studentskim domovima, železničkim i autobuskim stanicama i radnim akcijama stigao je da po drugi put svrati u studio i zabeleži svoje nove pesme kako bi ga čuli i oni do kojih igrom slučaja nije svratio. Ovaj Admiral klub je jedinstven u regionu, mesto gde je sve podređeno svima onima koji žele da se dobro provedu i zabave. Aki iz Parnog valjka odlazi na dosluženje vojnog roka. Objavljeno je da on već duže vrijeme u saradnji sa Vukićem Raspopovićem priprema novi album u Trstu. Bijelo dugme gostuje u Bugarskoj, a Goran Bregović se uspešno brani od tamošnjih obožavateljki, jer je u društvu naše najlepše manekenke Ljiljane Tice. Ako ga neko poznaje, ili zna neke informacije kojih ovde nema, neka kaže.

Next

Od druga do druga cover

miladin sobic sve pesme download

To nije bio slučaj sa Šobićem. To sve ima reflekse i u muzici i u poeziji i to dobija neki šobićevski način. Umjesto gluposti 1982:10 pjesama 4. . Ne pokušavaj mijenjat' me Ovo je ipak moja glava Kad joj se budi nek joj se budi Kad joj se spava nek joj se spava Ne pokušavaj mijenjat' me Ovo su ipak moje ruke Samo mi znamo kolko smo skupa Mučili sreću, mučili muke Ne pokušavaj mijenjat' me Ovo je srce oduvijek sa mnom Kol'ko smo samo krvavih puta Išli po brdu išli po ravnom Ne daj da tebe mijenja neko Budi do kraja to što jesi A ako misliš da smo daleko Nemoj put mene, bolje ostani gdje si Znam da ovako mnogim ne godim Al' ja sam čitav stao u vene Znam dobro zašto ratove vodim Muški su muški, žene su žene Ja kad nekog vidim da gubim Zasuzi oko, ali nikad ne plačem Onog kog ljubim do daske ljubim A znam da se igram oštrim brijačem Ali kad s torbom naumim negdje Noge mi nećeš svezati s ničim Nema tih para za moje cijene Priznajem kako ciganu sličim Ja nosim kičmu čeličnu šinu Ne volim kada glava mi pada S njom spajam zemlju i visinu I kad se leti i kad se strada Ne daj da tebe mijenja neko Budi do kraja to što jesi A ako misliš da smo daleko Nemoj put mene, bolje ostani gdje si. Od druga do druga od drage do drage od grada do grada provodim vijek Rasut u komade vezan samo pjesmom sebi i zivotu trazim smisao i lijek Ref. Sobic je pre pola godine bio u Podgorici, a mislim da je i sada.

Next

Miladin Šobić

miladin sobic sve pesme download

U saradnji sa klavijaturistom Gaborom Lenđelom i studijskim muzičarima snimio je 1980. Od tada se stalno u javnost puštaju priče o njegovom novom albumu. Na sam dan koncerta održana je vanredna sednica, na kojoj je odlučeno da se Šobić, isključi iz programa. Nisam od onih koji će da obećaju da će uvek biti tako, ali koliko život u meni bude crtao i slikao neku novu sliku, toliko će i muzika izgledeti drukčija. Kad bi došla marija Dosadno mi sam u stanu Da slušam ploče i gledam u zrak Spremam ispit i vježbam gitaru Jedem sendvič uz tetrapak Davimo se među četiri zida Glupo popodne i ja A sve bi mnogo ljepše bilo Kad bi došla Marija Marija, Marija Kad bi došla Marija Tugu odagnala Radost bi mi dala Marija Ne znam koji dan za redom Sam sebi sve sam manji drug Izvučem neki osmjeh s' ledom I vrtim se u krug Molim zidara, sa novogradnje preko puta Da mi kratko rukom signal da Kad stigne gradski autobus Možda siđe Marija Marija, Marija Kad bi došla Marija Tugu odagnala Radost bi mi dala Marija.

Next

Mp3 muzika za download

miladin sobic sve pesme download

Sve je to spontano, u jednoj verovatno univerzalnoj formi - gitara i glas, ili u univerzalnoj temi - ljudska plemenitost, humanost, emotivnost. Melodramatski zanimljivo bilo je posmatrati organizatore i učesnike Opatijskog festivala, kako se prošlog vikenda trude da po svaku cenu nastave tradiciju održavanja ovog muzičkog skupa, uprkos finansijskim, tehničkim i ostalim problemima koji su ih snašli. Mnogi zameraju rokeru Dadi Topiću što na Jadranu ima zajedničke nastupe sa Zlatkom Pejakovićem. Nekada se ljudi nisu libili da kažu Mocartu ili Betovenu: predstavljaj nas, reci budućim generacijama ko smo mi bili. I da smo opet skupa mi, jer tvoje reci traze vecnost. Daj nam neba ti, lijepa mladosti Nama sjaj, neba daj Nama sjaj, neba daj.

Next

Miladin sobic stare novine adobe

miladin sobic sve pesme download

Pod utiskom studentskog života stvara svoje najveće pjesme. Mislim da sada mogu da idem dalje i da će i diskografski rad u mom celokupnom radu zauzeti neko veće i važnije mesto. U danima srednje škole Šobić je prvi put počeo da komponira i da piše. U danima srednje škole Šobić je prvi put počeo da komponuje i da piše. Čovek gubi kriterijume vrednosti i sve je manje formule da se ljudski ukusi i namere objedine.

Next

Mp3 muzika za download

miladin sobic sve pesme download

Sedamdesetih godina ljudi su se najviše družili sa gitarom i ljudsko uho je bilo neverovatno naklonjeno zvuku tog angažovanog pesničkog izražavanja uz gitaru koja nije tražila nikakva elektronska pomagala. Bila si ko rođena za nježnosti i smijeh Nečujno da povedeš u najslađi grijeh Neću da pretjerujem Al htjedoh da ti vjerujem Da postoji raj Neću da pretjerujem Al htjedoh da ti vjerujem Da postoji raj Pamtim jedno veče Šetali smo prugom Ispod kišobrana Kad smo rekli jedno drugom Neka ludi luduju Neka tužni tuguju Mi čuvaćemo nas Neka ludi luduju Neka tužni tuguju Mi čuvaćemo nas Al kriva si Što si htjela da provjeriš Koliko dana možeš, poslije svađe Sa mnom da ne govoriš Kriva si Što si htjela da provjeriš Koliko dana možeš, poslije svađe Sa mnom da ne govoriš Sad živim sasvim prirodno Djelimično sam Primim koliko primim Dadnem kolko dam Niti glumim neku ljudinu Niti molim sudbinu Da me pogleda Niti glumim neku ljudinu Niti molim sudbinu Da me pogleda Niti glumim neku ljudinu Niti molim sudbinu Da me pogleda Al pamtim jedno veče Šetali smo prugom Ispod kišobrana Kad smo rekli jedno drugom Neka ludi luduju Neka tužni tuguju Mi čuvaćemo nas Neka ludi luduju Neka tužni tuguju Mi čuvaćemo nas Kriva si što si htjela da provjeriš Koliko dana možeš, poslije svađe Sa mnom da ne govoriš. Htio je samo da je dijeli sa ljudima. Iz tih susreta i nastaju moje pesme. Miladin Sobic - Si Novine Transkripcija: NesoT G Sjedim sam na trotoaru G prebijenu nemam paru C D C G i citam xx novine G D C G citam neke arrondissement novine.

Next